Nöjd men trött!
Halloj!
Sorry att jag hållit mig osynlig ett tag. Har haft en hel del att stå i här hemma så har inte haft tid att skriva. Är helt slut ikväll efter en dag som gått i 180 knyck. Har haft 6(!!!) tider att passa och känner mig nååågot nöjd över att ha fixat att komma i tid till alla utom dagistiden i morse (självklart hade ju David hunnit fylla blöjan under tiden han väntade ute på att jag o Adam skulle bli klara.). I övrigt har vi bla hunnit med bankärenden (försäkring + sparande till Adam), storhandling på ICA Maxi och frisörbesök för David (han var så fantastiskt duktig på att sitta still). Så nu är jag som sagt nöjd med mig själv men också helt slut! Jag är ju en sån som inte i förhand funderar över ifall det kan bli jobbigt utan jag kör bara på. Man fixar ju faktiskt det mesta bara man tror att man gör det! Men så här i efterhand så känner man ju att det tog en del på krafterna iaf!
Vad gäller sömnen så har det väl inte gått sådär jättebra .... ännu! Det är ju så mkt man vill hinna med på kvällarna. Men jag jobbar på det och har fortfarande som mål att komma i säng till 22.30. Känner att det är jätteviktigt, speciellt nu när pojkarna börjat vakna okristligt tidigt! De senaste två nätterna har Adam vaknat runt 04.00 och varit klarvaken och inte alls sugen på at sova och David kommer till vår säng någon gång mellan 04.00-06.00 och även om han somnar om så blir det ju ett störningsmoment.
Kan avslutningsvis bara lite snabbt berätta att jag igår vägde och mätte mina barn på BVC och det är två rejäla pojkar jag har här hemma, speciellt den mindre av dem:
David 96cm och 16kg
Adam 57cm och 6kg
Gerd: Tusen tack för tipset! Blir alldeles perfekt att frysa in dem och ta fram vid behov. Man behöver inte sockra eller nåt? Och hur länge ska de va i ugnen?
Duktig tjej! Och stora pojkar. Leon var på 4årskontroll idag, vägde 17,6 kg och 105.8 cm lång! Perfekt syn o hörsel och allt annat oxå! Måste ju skryta lite... :-)
Du behöver inte sockra plommonen innan de stoppas i ugnen. Där kan de stå i 10 - 15 min (ca 200 grader). De ska vara helt uppmjukade. Lycka till!